Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Lagos Zoo


Lagos ligger i den vestlige del af Algarve. Zoologisk have i Lagos er usædvanlig på den måde at den ikke nødvendigvis forsøger at fremvise dyr af enhver slags. I Logos Zoo på Algarve koncentrerer man sig om aber og eksotiske fugle, men der findes dog også andre dyr.

Ungerne kan komme tæt på de mindre og mere medgørlige abearter. Man gør meget ud af aktiviteter for både børn og voksne med bl.a. en ’pædagogisk-bondegård’ eller på engelsk ’educational farm’.

Parque Zoológico de Lagos er desuden med i et forskningsprojekt om dyrs sociale adfærd.

Der er naturligvis legeplads for de mindste og masser af muligheder for at nyde solen i naturskønne omgivelser og på restaurant med udsigt til havens dyr.

Udvalget af dyrearter er i forhold til mange andre zoologiske haver begrænset, men det skal man ikke lægge så meget i. Haven er et besøg værd for ungerne, ikke mindst fordi man kan komme meget tæt på de frække aber.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Lagos Zoo   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 282 680 100 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Estrada EN535, 8600-013  Lagos

Tak til Portugalnyt.dk for tippet. :)

   Anmeld Lagos Zoo   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Lagos Zoo. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
27-02-2008 Sommerferie`07 Skrevet af Dudi
Vi er en lille familie på 3,2voksne og 1 dreng på 7 år,der var på ferie i Algrave i 14 dage.Det var mening at vi skulle låne en bil,men vi tog på ture i bus fra hotel istedet.Det er hyggeligt,man får snakket med andre mennesker,hvad de har oplevet i Logos zoo.Vi er glade for,at tog en tur i Lagos zoo,der fik en opleves med dyr i forskellige former og figur.Og endda flotte farver.Vi vil godt anbefalde andre til at besøge et så godt zoo til alle alder.Ung som gammel.


Skriv en anmeldelse af Lagos Zoo

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Lagos Zoo:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lagos Zoo en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lagos Zoo. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lagos Zoo egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lagos Zoo før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.