Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Landskrona Museum


Landskrona Museum er et spændende museum - også for børn. Og der er gratis adgang for både børn og voksne.

Her fortælles bl.a. historien om stenaldermenneskets verden for 8000 år siden. Du kan naturligvis også opleve Landskronas historie. I 1900-tallet var Landskrona en industriby, og man kan i udstillingen se visse dele af ting fra produktionen dengang såsom fly, tøj, stridsvogne og døråbnere. Udstillingen viser også hvordan de ansatte havde det dengang.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Landskrona Museum   

Informationer

 

Prisklasse: Gratis
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 0418-473120 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Slottsgatan, 261 31 Landskrona


   Anmeld Landskrona Museum   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Landskrona Museum. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Landskrona Museum. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Landskrona Museum

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Landskrona Museum:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Landskrona Museum en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Landskrona Museum. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Landskrona Museum egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Landskrona Museum før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.