Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Legefabrikken


Indendørs legeland med bl.a. et 6 meter højt klatrestativ, boldhav, rutsjebaner, hoppepuder, bilbane, airhockey og et særligt område for de mindste børn. Til forældrene er der afslapning og cafe. Bemærk at det ikke er tilladt at medbringe egen mad og drikke.Upload dine billeder

   Anmeld Legefabrikken   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Lekfabriken)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Alle dage

Yderligere info:
Tlf: 042-131499 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Västra Fridhemsgatan 15, 25229 Helsingborg


   Anmeld Legefabrikken   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Legefabrikken. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
05-08-2008 adresse Skrevet af anonym


Hej

Jeg har idag planlagt, at kører ud til legefabriken
Og det gjore jeg men det er ikke den rigtigt adresse


kan nogle hjælpe med evt en anden adresse

Tak13-01-2008 legefarikken Skrevet af anonym
Lekf. er et udmærket sted de mindre børn dvs. 0 til 3-4 år, da vi selv bor klods op af den har vi været der et utal af gange, jeg ville dog sige at jeg syntes dog ikke at man kan få mange timer til at gå der. med hensyn til mad må man ikke selv medbringe mad, og da de desvære ikke har de store krav til mad, specielt med hensyn til børn, er det meget ringe udvalg af mad, der findes dog masser af slik og sodavand.


Skriv en anmeldelse af Legefabrikken

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Legefabrikken:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Legefabrikken en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Legefabrikken. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Legefabrikken egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Legefabrikken før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.