Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Limnoupolis Vandland


Limnoupolis Vandland ligger kun 8 km syd for Chania, og her er masser af vandsjov for hele familien. Der er både rutsjebaner for de vovede og for de små. Her finder du et særligt område til de mindste og derudover en kæmpe pool på 1500 m2.

Også i Limnoupolis finder du en kunstig flod, hvor du stille og roligt kan drive ned af på en badering.

Området byder også på restauranter og cafeer.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Limnoupolis Vandland   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 5 år

Åbningstider:
Kun åbent i sommersæsonen fra april til oktober.

Yderligere info:
Tlf: +3028210 33246 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Varipetro, 73100 Chania


   Anmeld Limnoupolis Vandland   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Limnoupolis Vandland. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
20-07-2008 FEDT Skrevet af Knudsen, Skanderborg
Hej.
Vi var der for 7 år siden og skal igen afsted 24/7-08 og skal så se om det er blevet endnu bedre.
Det var bare fantastisk sidste gang. HUSK SOLCREME... ELLERS BLIR' DU FORBRÆNDT..
Stedet er for slle vandhunde fra man kan svømme og opaf.. vi havde nogen med på 70.Skriv en anmeldelse af Limnoupolis Vandland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Udflugtsmål i nærheden
Knossos Elafonissis Strand

 


Hjælp til at vurdere Limnoupolis Vandland:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Limnoupolis Vandland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Limnoupolis Vandland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Limnoupolis Vandland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Limnoupolis Vandland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.