Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Lissabon Zoo


Zoologisk have i Lissabon ligger meget centralt. Haven er ikke så stor, men er alligevel et besøg værd. Der er bl.a. delfinershow og søløver, som af og til luftes blandt publikum. Man finder også løver, elefanter, giraffer, næsehorn, masser af skildpadder og omkring 2000 andre dyr i Zoo Lisboa. Desuden er der i haven en udmærket "Children's Farm" som altid er et hit hos ungerne. Indgang koster mellem 80 og 100 kroner per person, hvilket efter portugisiske forhold er små-dyrt. Inkluderet i billetten er dog også en tur med tovbanen i zoo som tager en lille halv time.

Metroen (den blå linje) går direkte til zoo fra Lissabons centrum så det er let at finde derud. Metrostationen ved zoo hedder Jardim Zoológico.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Lissabon Zoo   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Jardim Zoologico de Lisboa)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: (+ 351) 217 232 910 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Praça Marechal Humberto , 1549 Lissabon

Tak til Portugalnyt.dk for tippet. :)

   Anmeld Lissabon Zoo   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Lissabon Zoo. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
17-03-2009 lisbon zoo, et besøg vær Skrevet af jack drage sørensen
hvis du skal en tur til Lissabon,så snyd ikke dig selv for en tur zoo, det er alle tiders oplevelse,der er flot og rent alle steder, men sæt en halv dag af til besøget.


Skriv en anmeldelse af Lissabon Zoo

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Udflugtsmål i nærheden
Oceanario Belém karetmuseum Monsanto park

 


Hjælp til at vurdere Lissabon Zoo:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lissabon Zoo en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lissabon Zoo. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lissabon Zoo egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lissabon Zoo før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.