Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Lofot Akvariet


På Lofot Akvariet kan I studere den spændende undersøiske verden med fisk fra Lofoten og kysten udfor Nord-Norge. Her kan man følge livet i havet helt fra de øverste vandlag og ned til det dybe hav. Samtidig får I et indblik i det maritime, økologiske system.

Her er 23 små og store akvarier med bl.a. storfiskakvarie, sælbassin, odderdam og masser af udstillinger.

Cafe.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Lofot Akvariet   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Februar til november

Yderligere info:
Tlf: 76 07 86 65 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Storvågan, 8310  Kabelvåg


   Anmeld Lofot Akvariet   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Lofot Akvariet. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Lofot Akvariet. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Lofot Akvariet

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Hjælp til at vurdere Lofot Akvariet:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Lofot Akvariet en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Lofot Akvariet. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Lofot Akvariet egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Lofot Akvariet før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.