Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Loro Parque Zoo


Loro Parque startede som en ren papegøjeverden, der nu har vokset sig større og er en af de største attraktioner på Kanarieøerne.

Nu er parken en meget mere omfattende zoologisk have med gorillaer, tigre, krokodiller, søløver og mange andre dyr. Her er daglige shows med pingviner, søløver og delfiner, og for børnene er der et særligt område med klatretårne og meget andet.

Der kører et lille gratis tog mange gange om dagen fra Plaza Reyes Catolicos i Puerto de la Cruz, som bringer dig og din familie til Loro Parque.


Se flere billeder her
Upload dine billeder

   Anmeld Loro Parque Zoo   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Loro Parque)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 6 år

Åbningstider:
Alle dage

Yderligere info:
Tlf: +34 922 37 38 41 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Avenida Loro Parque, 38400 Puerto de la Cruz


   Anmeld Loro Parque Zoo   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Loro Parque Zoo. 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Loro Parque Zoo. 2 brugere har stemt.

Anmeldelser:
14-02-2008 Skrevet af Kamila
Et rigtigt godt sted for børn vi var der sammen med vores datter på to år sidste år i januar. Det var rigtigt hyggeligt. Flot show med delfiner spækhugger og de andre fik vi ikke set.Vores datter var heldt vildt glad alle de dyr. Vi kan godt anbafale stedet.
05-02-2008 Loro Parque Skrevet af Kirsten
En dag i Loro Parque er som de skriver på Tenerife et "must". Vores børn har efterhånden været der et pænt antal gange og nyder det meget. Kom tidligt på dagen for at hele opholdet ikke bliver et stort løb efter de mange shows.Børn i alle aldre kan sagtens nyde de mange shows. Der er delfin, søløve, spækhugger og papegøjeshow. Alle shows kan ses uden at kunne forstå fremmedsprog, papegøjeshowet er dog bedst hvis man kan få lidt hjælp med sproget. Medbring drikkeflasker og en en ekstra bluse hvis I bor syd på øen, nordøen er typisk lidt køligere.
Det er forholdsvis dyrt at komme ind men hvis I evt køber billetter på jeres hotel kan man spare lidt. Ofte er børn under 11 gratis ved køb på hotellet hvorimod det koster hvis I køber ved indgangen.
Maden kan man købe i parken men også selv medbringe. Det er dog svært at finde steder at spise medbragt mad. Lige ved siden af søløveshowet er der et spisested hvor deres kanariske kartoffel og kaninret kan anbefales.
Der er god mulighed for at komme rundt med klapvogn eller barnevogn, til de forskellige shows er der specille pladser for dem med barnevogn eller kørestol. I hele parken er der god adgang for klapvogn eller kørestol.


Skriv en anmeldelse af Loro Parque Zoo

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Loro Parque Zoo:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Loro Parque Zoo en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Loro Parque Zoo. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Loro Parque Zoo egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Loro Parque Zoo før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.