Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Luxembourg Haven


Luxembourg Haven ligger som en oase mellem Latinerkvarteret og Montparnasse. Det er her, familier kan få et grønt afbræk. Man kan naturligvis nøjes med at slappe af og hygge sig, men man kan f.eks. også leje en legetøjsbåd, som man så kan forlyste sig med at sejle på det store bassin i parken.

Der er også en legeplads, og der er ofte børneaktiviteter i parken.Upload dine billeder

   Anmeld Luxembourg Haven   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Jardin du Luxembourg)

Prisklasse: Gratis
Åbningstider:
Hele året

Adresse og kort:
Jardin du Luxembourg, 75006  Paris


   Anmeld Luxembourg Haven   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Luxembourg Haven. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Luxembourg Haven. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Luxembourg Haven

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Luxembourg Haven:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Luxembourg Haven en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Luxembourg Haven. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Luxembourg Haven egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Luxembourg Haven før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.