Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Madame Tussauds Voksmuseum


Madame Tussauds Voksmuseum i Amsterdam byder på vellignende voksdukker af både nulevende og historiske personer.

Du kan bl.a møde Justin Timberlake, Michel Jackson og Tina Turner. Men også Spiderman, det hollandske kongehus og en masse hollandske fodboldspillere.

Du kan blive fotograferet sammen med mange af voksfigurene, der også gerne må røres.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Madame Tussauds Voksmuseum   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 5 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: (+31) (0)20 523 06 23 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Dam 20 , 1012 NP Amsterdam


   Anmeld Madame Tussauds Voksmuseum   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Madame Tussauds Voksmuseum. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Madame Tussauds Voksmuseum. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Madame Tussauds Voksmuseum

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Madame Tussauds Voksmuseum:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Madame Tussauds Voksmuseum en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Madame Tussauds Voksmuseum. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Madame Tussauds Voksmuseum egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Madame Tussauds Voksmuseum før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.