Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Marineland


Mindre zoologisk have tæt ved Palma Nova. I den lille have kan du opleve søløver, papegøjer og meget andet. Tag badetøjet med, for der er adgang til strand og børnepool.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Marineland   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Marts til november

Yderligere info:
Tlf: 971 675 125 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
C/ Garcilaso de la Vega, 9, 07184 Costa d’en Blanes


   Anmeld Marineland   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Marineland. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Marineland. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
09-06-2009 Godt sted! Skrevet af Mette
Marineland er ikke særlig stort og man kan godt nøjes med en ½ dag der, - men det er rigtig godt!

Der er papegøjeshow, søløveshow og et fantastisk delfinshow!!

Vi skal til Mallorca igen i år (var der sidste år) og har overvejet en tur mere i Marineland, - bare for at se delfinshowet :o)
20-08-2007 OK men lidt dyr Skrevet af Mette
I forbindelse med en tur til Palma Nova kørte vi forbi Marineland. Det var en meget varm dag, men det var ok. Stedet er meget hyggeligt - ikke særlig stort, men man kan være der lidt længere, hvis man tager badetøjet med. Det er dog et dyrt sted, da de fleste ting indenfor koster flere penge, bl.a. tivoliting mm.


Skriv en anmeldelse af Marineland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Marineland:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Marineland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Marineland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Marineland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Marineland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.