Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Meereszentrum Fehmarn


Meereszentrum Fehmarn er en af Europas allerstørste akvarier med en samlet vandmængde på mere end 4 mio. liter. Her møder man bl.a. en stor hvid haj, en masse andre hajer og et utal af fisk og koraller. Ligesom i Kattegatcentret er der også her en acrylglastunnel, hvor man på nærmeste hold kan se hajerne.

Kæmpestort akvariecenter med hajer, rokker, masser af farvestrålende fisk og koraller. Man kan også lære om fisk og hajer. Ligger ikke ret langt fra Puttgarden.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Meereszentrum Fehmarn   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +49 (0) 4371 4416 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Gertrudenthaler Str.12, 23769  Burg/Fehmarn

Tak til miarf for tippet. :)

   Anmeld Meereszentrum Fehmarn   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Meereszentrum Fehmarn. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Meereszentrum Fehmarn. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Meereszentrum Fehmarn

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Meereszentrum Fehmarn:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Meereszentrum Fehmarn en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Meereszentrum Fehmarn. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Meereszentrum Fehmarn egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Meereszentrum Fehmarn før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.