Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Monsanto park


Monsanto park ligger i den nordvestlige del af Lissabon. Der sker som regel en masse forskelligt i Monsanto Park, som er den største park i Lissabon. Parken er ikke så kendt som attraktion for turister måske fordi hjemmesiden ikke findes i engelsk udgave. I parken finder man bl.a. skateboard anlæg, en adventure park, et børneteater (på bestemte datoer) og et omfattende stisystem.

Mange lisboetter og fastboende udlændinge i Lissabon benytter det store parkområde til picnic og afslapning fra storbyens larm. Der er også et økologisk (biodiversity) center tilknyttet parken med interaktive udstillinger af forskellig art.

Monsanto Park er det helt rigtige sted at tage til hvis man vil slappe af i skyggen, mens ungerne leger i parken.Upload dine billeder

   Anmeld Monsanto park    

Informationer

 
Lokalt navn:
(Parque Florestal de Monsanto)

Prisklasse: Gratis
Åbningstider:
Hele året - Mandag lukket

Yderligere info:
Tlf: / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Estrada de Monsanto, 1300 Lissabon

Tak til Portugalnyt.dk for tippet. :)

   Anmeld Monsanto park    

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Monsanto park . Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Monsanto park . Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Monsanto park

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Udflugtsmål i nærheden
Oceanario Belém karetmuseum Lissabon Zoo

 


Hjælp til at vurdere Monsanto park :
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Monsanto park en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Monsanto park . Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Monsanto park egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Monsanto park før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.