Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Naturpark La Reserva


Mallorca byder også på en skøn naturpark, hvor du kan nyde flot natur og dyr, der går frit omkring. Stien igennem parken er ca. 3,5 km lang, og på vejen kommer du bl.a. forbi en masse vandfald, hvoraf det er muligt at bade i det ene, så husk badetøj.

I parken findes også en Adventure-afdeling, hvor du kan prøve forskellige aktiviteter eller blot spise den medbragte mad. Der er også mulighed for at købe scnacks og drikkevarer i kiosken.

Legeplads til de små.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Naturpark La Reserva   

Informationer

 
Lokalt navn:
(La Reserva Puig de Galatzo)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +34 - 971-61 66 22 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Predio Son Net, 07194 PUIGPUNYENT


   Anmeld Naturpark La Reserva   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Naturpark La Reserva. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
21-04-2008 Oplevelse i "natur" Skrevet af KiLa
Herligt sted, omend lidt af en køretur.
Der er stier, trapper og bakker som skal forceres, men for alle gående som har lyst til et par kilometers spadsergang i en tilpasset natur er det en oplevelse. klap og barnevogne anbefales ikke. Der er skønne scenerier og udsigter. Tag kamera med! De fleste vandfald er kunstige, og det store badevandfald (2 bassiner med hver 2 små vandfald) er en herlig frisk opkvikker på en varm dag. som skrevet HUSK BADETØJ!. Om sommeren er der falkonershow, og mulighed for at grille medbragt mad. Om det også gælder vinter ved jeg ikke.
05-02-2008 La Reserva Skrevet af anonym
Husk rygsæk, gode vandresko eller vandresandaler, vand og madpakke.
Afsæt god tid til La Reserva. Det er et rigtig dejligt område, men egner sig ikke for gangbesværede.


Skriv en anmeldelse af Naturpark La Reserva

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Naturpark La Reserva:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Naturpark La Reserva en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Naturpark La Reserva. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Naturpark La Reserva egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Naturpark La Reserva før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.