Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Naturpark og Safari Viva


Hyggelig og skyggefuld zoologisk have med tilhørende bilsafari. Her møder du en masse eksotiske og også helt almindelige dyr i dejlige omgivelser.

Udover de levende dyr, byder parken også på en Dinosaur-afdeling med dinosaurer i naturlig størrelse.

På bilsafarien møder du bl.a. giraffer, tigre, løver og flodheste.


Se flere billeder her
Upload dine billeder

   Anmeld Naturpark og Safari Viva   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Parco Natura Viva)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Marts til november

Yderligere info:
Tlf: 045 717 01 13 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Localita Figara 40, 37012  Bussolengo


   Anmeld Naturpark og Safari Viva   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Naturpark og Safari Viva. 1 brugere har stemt.
ingen rating

Anmeldelser:
14-02-2008 Dinosauere og vilde dyr Skrevet af Daniel2006
Under vores ferie ved Gardasøen havde vi fornøjelsen af besøge "Parco Natura Viva". En stor dyrepark med alt fra fortidens dinosauere til nutidens vilde dyr. Parken er præget af en afslappet og hyggelig afmosfære - med skyggefulde steder, hvor du bl.a. kan nyde din medbragte mad. Alle kontinenters dyr er repræsenteret, og børnene får mulighed for at komme tæt på dyrene!
Parken byder også på et område med bilsafari - á la Knuthenborg Safaripark - hvor du på nært hold kan opleve de vilde dyr.
Alt i alt en spændende zoo oplevelse under sydens sol!


Skriv en anmeldelse af Naturpark og Safari Viva

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Naturpark og Safari Viva:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Naturpark og Safari Viva en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Naturpark og Safari Viva. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Naturpark og Safari Viva egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Naturpark og Safari Viva før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.