Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Nils Holgerssons Verden


Her kan I opleve Sverige i miniature. For hvert landskab findes der mindst et hus som er typisk for netop det landskab. Skalaen på de fleste huse er 1:3 men fra i år bliver der også bygget huse i skalaen 1:8. I parken findes der også miniaturer af kendte svenske turistmål.

Udover miniaturene er der også masser af aktiviteter i parken. Man kan klatre og hoppe, spille minigolf og meget mere.Upload dine billeder

   Anmeld Nils Holgerssons Verden   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Nils Holgerssons Värld)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 1 år

Åbningstider:
Juni - august - Se den præcise sæson på hjemmesiden.

Yderligere info:
Tlf: 0046(0)768 154 228 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Käbbo 110, 59080 Södra Vi


   Anmeld Nils Holgerssons Verden   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Nils Holgerssons Verden. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Nils Holgerssons Verden. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Nils Holgerssons Verden

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Nils Holgerssons Verden:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Nils Holgerssons Verden en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Nils Holgerssons Verden. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Nils Holgerssons Verden egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Nils Holgerssons Verden før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.