Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Notre Dame


Notre Dame er simpelthen et must for både voksne og børn, når man besøger Paris. Det er et imponerende gotisk bygningsværk, der tog flere hundrede år at bygge. Det indvendige er kæmpestort, og der er masser af detaljer at se på. For børn (og voksne) finder man bl.a. også små modeller af kirken og modeller, der viser, hvordan kirken blev bygget.

Det er ganske gratis at komme ind og se kirken. Man kan også komme op i et af tårnene hvis man har tålmodighed til de mange trin.

Børnene kan passende samtidig få historien om Klokkeren fra Notre Dame.Upload dine billeder

   Anmeld Notre Dame   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Cathédrale Notre-Dame de Paris )

Prisklasse: Gratis
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +33 (0)1 42 34 56 10 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
6 Parvis Notre-Dame , 75004  Paris


   Anmeld Notre Dame   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Notre Dame. 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Notre Dame. 2 brugere har stemt.

Anmeldelser:
26-01-2009 Skrevet af anonym
OMG!! Voila, trés bien!


Skriv en anmeldelse af Notre Dame

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Notre Dame:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Notre Dame en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Notre Dame. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Notre Dame egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Notre Dame før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.