Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Oceanario


For de mindre børn er det som regel et stort hit at komme ind og se fiskene og hajerne i Lissabons Oceanário, som ligger i Parque das Nações (nationernes park) i området ud til havnefronten Doca dos Olivais. Området kaldes også Expo området efter verdensudstillingen Expo-98, som blev afholdt her. Også større børn vil finde det interessant at besøge Lisboa Oceanário, og selv for voksne er akvariet én af de mest populære seværdigheder i Portugals hovedstad.

Det gamle Expo-98 udstillingsområde er omdannet til forlystelseskompleks og i den sydlige del ligger oceanariet, som i øvrigt er Europas største. Akvariet arrangerer specielle learning-events for børn mellem 4 og 12 år for en pris af omkring 300 kroner for en hel dag. Normal indgangsbillet koster små 80 kroner per person. Børn under 13 år kommer ind for 40 kroner og for de mindste under 4 år er det gratis. Der er rabatordninger for pensionister og familier med 2 børn. I Oceanáro får man meget kvalitet for små penge.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Oceanario   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Lisboa Oceanário)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +351 21 891 7002 / 06 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Esplanada Dom Carlos I, 1990-005 Lisboa

Tak til Portugalnyt.dk for tippet. :)

   Anmeld Oceanario   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Oceanario. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Oceanario. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Oceanario

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Oceanario:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Oceanario en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Oceanario. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Oceanario egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Oceanario før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.