Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Palais Idéal


I Frankrig, Hauterives, ligger Palais Idéal, som er et slot bygget af een mand for gode 100 år siden. Det er 2 etager højt og bygget af cement og småsten og med et hav af detaljer. Kunstneren Ferdinand Cheval var postbud og samlede på sin daglige rute nogle sten sammen - det endelige resultat er et fantastisk palads, i særdeleshed hvis man holder bygningens tilblivelseshistorie in mente. En helt almindelig mand bruger sit liv på at bygge et fantastisk hus, der den dag i dag hylder mulighederne for det helt almindelige menneske. Paladset er mest for de lidt større børn.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Palais Idéal   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Le Palais Ideal Du Facteur Cheval)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 6 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ved D51, 26390  Hauterives

Tak til Anette Skov for tippet. :)

   Anmeld Palais Idéal   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Palais Idéal. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Palais Idéal. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Palais Idéal

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Hjælp til at vurdere Palais Idéal:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Palais Idéal en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Palais Idéal. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Palais Idéal egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Palais Idéal før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.