Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Phänomenta Flensborg


Phänomenta i Flensborg - det første selvstændige science center i Tyskland - er en samling af bygninger ganske tæt på Flensborgs vartegn - den nordlige byport Nordertor. I de mange rum som oprindelig var en gammel købmandsgård, kan du eksperimenter med over 120 opstillinger og herved sikkert få en eller anden ny erkendelse.

Ved mere end 150 eksperimentalopstillinger kan du få helt nye erfaringer. Du får ionorglet til at klinge og oplever din egen krop som elektrisk ledning. Spejlinger og optiske bedrag viser, at du ikke altid kan stole på dine øjne. Lad dig overraske over dine egne sanser, stil din behændighed og koncentration på prøve.
Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Phänomenta Flensborg   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 0049-461-14 44 90 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Norderstraße 157-163, 24939  Flensburg

Tak til loucilie for tippet. :)

   Anmeld Phänomenta Flensborg   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Phänomenta Flensborg. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Phänomenta Flensborg. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Phänomenta Flensborg

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Phänomenta Flensborg:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Phänomenta Flensborg en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Phänomenta Flensborg. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Phänomenta Flensborg egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Phänomenta Flensborg før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.