Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Pistoia Zoo


Hyggelig zoologisk have i skyggefulde bakker. Her finder du både de klassiske zoo dyr som giraffer, elefanter, næsehorn og flodheste, men også masser af andre dyr som tigre, løver, ulve, isbjørne og fugle. På en varm sommerdag er der dejligt her i skyggen. Fin legeplads til børnene. Stedet er nemt at finde og ligger meget tæt på motorvejen.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Pistoia Zoo   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Giardino Zoologico di Pistoia)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Yderligere info:
Tlf: 0573/911219 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Via Pieve a Celle 160/a, 51030 Pistoia


   Anmeld Pistoia Zoo   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Pistoia Zoo. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Pistoia Zoo. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
18-09-2007 Dejlig skygge på en varm dag Skrevet af Mor til 3
Vi kom til Pistoria Zoo en eftermiddag på en meget meget varm dag og var faktisk lidt bekymrede for, om det var den rette udflugt, men det gik hurtigt op for os, at den zoologiske have var det helt rigtige.

Der var høje træer næsten overalt, der gav en rigtig god skygge, og haven var helt vildt hyggelig.

Der var masser af forskellige dyr, løver, tigre, isbjørne, næsehorn, giraffer og masser af fugle og krybdyr, og der var også en fin legeplads til børnene.


Skriv en anmeldelse af Pistoia Zoo

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Pistoia Zoo:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Pistoia Zoo en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Pistoia Zoo. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Pistoia Zoo egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Pistoia Zoo før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.