Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Planeten Jorden


I udstilling om planeten Jorden tager man som gæst på en rejse i Jordens udvikling gennem tiden. Helt fra urtiden gennem dinosaurperioden og op til nutidens mennesker.

Man kan også lære mere om vulkaner, udviklingen af kontinenterne samt prøve at opleve et jordskælv i sumulatoren.

Her kan du røre ved et ægte dinosauræg og et meteor. Du kan arbejde med mikroskober, vaske guld og meget andet.Upload dine billeder

   Anmeld Planeten Jorden   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Planet Erde)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Åbningstider:
Marts - november

Yderligere info:
Tlf: +49 (0) 4371 879247 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Am Hafen Burgstaaken 71, 23769 Burg


   Anmeld Planeten Jorden   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Planeten Jorden. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Planeten Jorden. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Planeten Jorden

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Planeten Jorden:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Planeten Jorden en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Planeten Jorden. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Planeten Jorden egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Planeten Jorden før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.