Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Playmobil Funpark


Det at lege med Playmobil er ikke nødvendigvis henlagt til børneværelset. Hvis turen går sydpå med børn på bagsædet, kan man med stor fornøjelse lave et stop-over i den lille tyske by Zirndorf, tæt på Nürnberg. Her udfolder sig et enormt Playmobil-univers, hvor gigantiske Playmobil-figurer med pagehår og glade ansigter tager imod de ca. 700.000 gæster, der hver sæson besøger FunPark.

Det er en park befolket med alle de kendte og elskede Playmobil-figurer, lige fra de første riddere og pirater til de nyeste strandsild og rideknægte. Der er gigantiske dinosaurusser, piratskibe på en stor sø, ridderborge og wild west scenerier. Alt er bygget op omkring konceptet, at det er børnene selv, der skal skabe legen - de skal være aktive og kreative, og er man til mekaniske forlystelser, man bare skal sætte sig i og afvente action, så er FunPark ikke stedet, for her er det børnene, der skal bevæge sig og ikke aktiviteterne. Der er heller ingen voldelige aktiviteter med militæriske undertoner – det strider simpelthen imod Playmobil-stifteren, Horts Brandstätters, principper. Til gengæld er der dømt leg i mange timer på det 9.000 kvadratmeter store areal, og det til en pris, hvor alle kan være med. Mellem seks og 10 € koster indgangen, og derefter er alle aktiviteter gratis.

I tilknytning til FunPark ligger også et Playmobil-lejlighedshotel. Her ligger små Playmobil-figurer på hovedpuderne, der hænger playmobil-portrætter på væggene, og selv tandkrusene, som man gerne må tage med hjem som souvenir, er dekoreret med Playmobil-figurer. Igen er prisen overkommelig for de 38 kvadratmeters værelser, og der er alt, hvad en børnefamilie, har behov for.Upload dine billeder

   Anmeld Playmobil Funpark   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 3 år

Åbningstider:
Åben hele året

Yderligere info:
Tlf: / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Brandstätterstrasse 5, 90513 Zirndorf


   Anmeld Playmobil Funpark   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Playmobil Funpark. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Playmobil Funpark. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Playmobil Funpark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Hjælp til at vurdere Playmobil Funpark:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Playmobil Funpark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Playmobil Funpark. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Playmobil Funpark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Playmobil Funpark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.