Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Röstångabadet


Udendørs badeland i forbindelse med campingplads. Bassinet er opvarmet til 24 grader.

Her finder du et 50 meters bassin, 3 børnepools samt en sjov vandrutsjebane på 50 meter.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Röstångabadet    

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Maj-september. Ved dårligt vejr kan badet være lukket.

Yderligere info:
Tlf: 0435-91064 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Blinkarpsvägen 3, 26024 RÖSTÅNGA


   Anmeld Röstångabadet    

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Röstångabadet . Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Röstångabadet . Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Röstångabadet

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Röstångabadet :
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Röstångabadet en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Röstångabadet . Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Röstångabadet egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Röstångabadet før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.