Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Sealife Scheveningen


Sealife i Haag ligger ved kysten i Scheveningen og lige midt på strandpromenaden.

Akvariet er et flot og meget hyggeligt sted, der byder på mange forskellige slags fisk og akvarier. Her kan man bl.a. opleve livet i Amazon-floden, og man kan se piratfisk og hajer. Der er også en tunnel som i Kattegatcentret, hvor man kan studere de store dyr på nært hold.

Sealife har også en imponerende samling af det spøjse dyr Søhesten, hvor man kan opleve mange store og små (og babysøheste).

Ved indgangen får man udleveret et lille skema, så man kan prøve kræfter med nogle (lidt svære) spørgsmål for børnene undervejs rundt.

Man kan parkere på en offentlig betalingsparkeringsplads 200 meter fra akvariet, og besøget kan fint kombineres med en tur henad den noget kommercielle strandpromenade.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Sealife Scheveningen   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 2 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 070-3542100 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandweg 13, 2586 JK Den Haag


   Anmeld Sealife Scheveningen   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Sealife Scheveningen. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Sealife Scheveningen. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Sealife Scheveningen

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Udflugtsmål i nærheden
Duinrell Forlystelsespark

 


Hjælp til at vurdere Sealife Scheveningen:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sealife Scheveningen en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sealife Scheveningen. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sealife Scheveningen egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sealife Scheveningen før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.