Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Skånes Dyrepark


I Skånes Dyrepark lever over 90 forskellige nordiske dyrearter. Alle veje er asfalterede hvilket betyder at barnevogne og kørestole nemt kommer frem. Den længste spadseretur er ca. 3 km lang.

Naturen i Dyreparken indbyder til at tage madkurv med og der er mange sidde- og grillpladser undervejs.

Inde i parken findes "Björnbergets servering" som har åbent fra
april til september. Om vinteren når det er koldt udendørs, kan man få varme, kaffe og måske en lille kage i shoppen.

Du og dine børn er meget velkomne til at komme ind og kæle med nogle af dyrene. Lam, geder, kalve, kaniner, høns, marsvin.. De er ikke bange for børn og de lader sig gerne kæle med.

Om sommeren er Dyreparkens to, 70 meter lange, vandrutchebaner åbne.

I Parken findes også mange klatrestativer, rutchebaner og gynger.

Skånes Dyrepark er bygget op efter dyrenes egne behov. Dyrene har derfor i store hegn mulighed for at bevare en naturlig adfærd. Men det er også vigtigt at vores gæsters interesse for at opleve så meget som muligt af dyrenes liv samtidig tilgodeses. Derfor findes flere af dyrearterne, i let-tilgængelige fremvisninghegn, hvor dyrene opholder sig i "besøgstiden" mens der senere åbnes store "baghegn", hvor dyrene kan bevæge sig helt frit i den øvrige tid.

Entrebilletten gælder til en hel sæson - så mange besøg du har lyst til.Upload dine billeder

   Anmeld Skånes Dyrepark   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Skånes Djurpark Höör)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 16 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 0413-55 30 60 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Jularp, 243 93 Höör


   Anmeld Skånes Dyrepark   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Skånes Dyrepark. 1 brugere har stemt.
ingen rating

Anmeldelser:
12-10-2007 Rigtig dejligt sted Skrevet af Mor Odense
Vi, datter 9 og mor 48, var i Skånes dyrpark i sommerferien 2007, det var en rigtig god oplevelse. Den ligger naturskønt, delvis i skov og klipper, og her ser dyrene ud til at have det godt. Vi kom helt tæt på elgene der netop havde en lille kalv, og et andet sted kunne min datter kæle med kaniner og marsvin, der var langt at gå rundt, men vejene var gode, og undervejs kom vi forbi børnevenlige forhindringsbaner og andet vi kunne kigge på eller lege i . der er bænke alle steder, så man også kan sidde og hvile, og rene og pæne tialetter. En fantastisk butik, og et rimeligt spisested. Desuden sov vi på camping lige i nærheden, hvor vi også fik god behandling.Kan varmt anbefales.
02-10-2007 Skrevet af mor hørup
vi var der for 2 år siden og vi var MEGET positiv over det.
Det er meget naturligt ikke noget med at alt er bygget op i beton, alt er i nuturlige omgivelser og meget indbyden, oplever dyren på en lidt anden måde.
En stor sø midt i det hele med sæler i, hvor de bare leget med hianden, mega hyggeligt sted.
Et sted der er til at komme rundt med klapvogn da der er sti system over det hele

knus mor hørup


Skriv en anmeldelse af Skånes Dyrepark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Skånes Dyrepark:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skånes Dyrepark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skånes Dyrepark. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skånes Dyrepark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skånes Dyrepark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.