Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Skansen


Skansen er det ældste udendørs museum i verden og Skansen er også en zoologisk have. Dyrene er primært skandinaviske, og du finder mere end 60 arter her.

Selve museet består af en masse historiske huse, og Skansen er et levende museum med mange aktiviteter.

Udover museet og den zoologiske have, er Skansen et meget smukt område med park og masser af blomster.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Skansen   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 6 år

Åbningstider:
Alle dage undtagen juleaften.

Yderligere info:
Tlf: 08-442 80 00 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Djurgårdsslätten 49, 115 93 Stockholm


   Anmeld Skansen   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Skansen. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Skansen. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Skansen

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Skansen:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skansen en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skansen. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skansen egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skansen før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.