Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Skattekammeret i Malmø


Skattekammeret byder på mere end 1000m2 sjov for børn i alderen 1-12 år. Temaet her er pirater, og du møder hoppeborge, forhindringsbane, bungyjump og meget mere. Her er også en afdeling til de allermindste.

For de voksne er der et afslappende rum, hvor man kan læse avis eller bruge det trådløse netværk.

Der er også mulighed for børnepasning af børn fra 5 år og opefter.Upload dine billeder

   Anmeld Skattekammeret i Malmø   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 1 år

Åbningstider:
Ring gerne i forvejen og check om de har åbent, da de kan finde på at holde lukket på en virkelig varm dag.

Yderligere info:
Tlf: 040-222270 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Jägersrovägen 211, 21377 Malmø


   Anmeld Skattekammeret i Malmø   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Skattekammeret i Malmø. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Skattekammeret i Malmø. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Skattekammeret i Malmø

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Skattekammeret i Malmø:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skattekammeret i Malmø en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skattekammeret i Malmø. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skattekammeret i Malmø egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skattekammeret i Malmø før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.