Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Skeletter i Igreja do Carmo kirken i Faro


Der er ingen spøgelser, men alligevel er karmelitter kirken i byen Faro på Algarve en spændende og lidt uhyggelig oplevelse.

Børnenes fantasi vil blive pirret, hvis man tager dem med i Ingreja do Carmo, hvor knogler og kranier af for længst afdøde munke er brugt som dekoration.

Selve kirken er ikke uhyggelig, og det kan være man skal tage børnene med derind først. Det er i kapellet, at de makabre menneskerester findes, som nu er en turistattraktion. Faktisk er det munkene selv, som har stablet de gamle knogler fra for længst afdøde trosfæller. Der var simpelt hen brug for mere plads på kirkegården.

Man finder Igreja do Carmo kirken i centrum af Faro.Upload dine billeder

   Anmeld Skeletter i Igreja do Carmo kirken i Faro   

Informationer

 

Prisklasse: Gratis
Åbningstider:
Hele året

Adresse og kort:
Ru do Alportel, 8000-148 Faro

Tak til Portugalnyt.dk for tippet. :)

   Anmeld Skeletter i Igreja do Carmo kirken i Faro   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Skeletter i Igreja do Carmo kirken i Faro. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Skeletter i Igreja do Carmo kirken i Faro. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Skeletter i Igreja do Carmo kirken i Faro

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Hjælp til at vurdere Skeletter i Igreja do Carmo kirken i Faro:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Skeletter i Igreja do Carmo kirken i Faro en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Skeletter i Igreja do Carmo kirken i Faro. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Skeletter i Igreja do Carmo kirken i Faro egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Skeletter i Igreja do Carmo kirken i Faro før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.