Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Slide og Splash Vandland


Slide&Splash ligger i nærheden af byerne Lagoa og Estômbar mellem Portimão og Albufeira i den vestlige del af Algarve.

Vandlandet er et af de største i Europa og har omkring 15 forskellige vandrutschebaner, pools, slides m.v. for børn i alle aldre.

Parken blev åbnet i 1986 og er nu et af de mest populære udflugtsmål på Algarvekysten.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Slide og Splash Vandland   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 5 år

Åbningstider:
April til oktober

Yderligere info:
Tlf: 282 340 800 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Estrada E.N.125, 8401-901  Lagoa

Tak til Portugalnyt.dk for tippet. :)

   Anmeld Slide og Splash Vandland   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Slide og Splash Vandland. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Slide og Splash Vandland. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Slide og Splash Vandland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Slide og Splash Vandland:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Slide og Splash Vandland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Slide og Splash Vandland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Slide og Splash Vandland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Slide og Splash Vandland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.