Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

SumSum legeland Flensborg


I SumSum Familie-Indendørslegepark i Flensborg, kan I børn, rigtig boltre jer i al slags vejr. I den over 3000 m2 store hal finder i et gigantisk klatre-labyrint, trampoliner til store og små, et multifunktionssportsområde, hoppeborge, et småbørnslegeområde og mange andre legeaktiviteter.
Til mor og far har vi også fundet på noget. Selvfølgelig må jeres forældre lege og boltre sig med jer, men de har også mulighed for at læse en avis eller et ugeblad mens de nyder en kop kaffe.

Især småbørnsområdet, der er udviklet med sans for detaljerne, er os meget vigtig. Her kan de mindste ikke kun lege og gå på opdagelse, men målbevidst træne deres finmotorik. Desuden har vi installeret separat puslerum, så selv farmand uden problemer kan skifte ble.

I vores Bistro tilbyder vi pommes frites, pølser, drikkevarer, selvfølgelig rigeligt med slik og meget, meget mere.
Vi henviser til, at det ikke er tilladt at nyde medbragt mad- og drikkevarer i Sum-Sum Bistro.Upload dine billeder

   Anmeld SumSum legeland Flensborg   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 2 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: 0049-0461-36004 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Osterallee 198a, 24944  Flensburg


   Anmeld SumSum legeland Flensborg   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for SumSum legeland Flensborg. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af SumSum legeland Flensborg. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af SumSum legeland Flensborg

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere SumSum legeland Flensborg:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet SumSum legeland Flensborg en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for SumSum legeland Flensborg. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at SumSum legeland Flensborg egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt SumSum legeland Flensborg før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.