Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Sveriges Jernbanemuseum Ängelholm


Det 2000 m2 store jernbanemuseum viser den svenske jernbanehistorie, og her er masser at se på for både store og små.

Se jernbanens udvikling på de store modelbaner med tilhørende billedforklaringer helt fra hestetrukne lastvogne til den seneste model X2000. Eller tag en tur i simulatoren Locomotion.

For børnene er der mulighed for at køre med legetøjstog og modeltog, spille spil eller læse en bog.Upload dine billeder

   Anmeld Sveriges Jernbanemuseum Ängelholm   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Sveriges Järnvägsmuseum Ängelholm)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 17 år

Åbningstider:
Maj-september åbent dagligt. Andre måneder: Ring i forvejen eller check hjemmesiden.

Yderligere info:
Tlf: 0431-442020 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Banskoleväg, 26252 ÄNGELHOLM


   Anmeld Sveriges Jernbanemuseum Ängelholm   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Sveriges Jernbanemuseum Ängelholm. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
26-08-2009 Kan varmt anbefales Skrevet af madizta
Vi brugte mere end 2 timer med 2 børn på 1 1/2 og 4 1/2 og hyggede os bravt. Virkelig godt til børn og massere steder hvor de små og store kan lege. Der er rig mulighed for at bygge togbaner, da der båder er opstillet brio og lego tog ad libitum. Der er også gode muligheder for at nyde sin medbragte mad flere steder på museet eller udenfor i den lille park der høre til museet.


Skriv en anmeldelse af Sveriges Jernbanemuseum Ängelholm

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Sveriges Jernbanemuseum Ängelholm:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Sveriges Jernbanemuseum Ängelholm en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Sveriges Jernbanemuseum Ängelholm. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Sveriges Jernbanemuseum Ängelholm egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Sveriges Jernbanemuseum Ängelholm før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.