Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Temapark Puy Du Fou


Puy Du fou er en meget stor temapark. Der er bl.a. gladiatorshows, vikingeshows, shows med De tre musketerer, ørneshows og meget mere. Der er også en hel landsby med værksteder.

Man kan sagtens få en hel dag til at gå i parken, og det ideelle vil nok være at købe to-dages billet og så bruge to dage derinde.

Der er gode områder hvor man kan spise medbragt mad men der er også fine spisesteder.

"Vores børn var 3,5 og 5 år da vi var derinde og de havde en pragtfuld dag - det samme havde vi voksne for der er simpelthen så mange ting at kigge på. Man skal huske at have rigtig meget vand med - vi drak 8-10 liter på den dag, men det er temmelig dyrt at købe i parken så det er en god ide at have det meste med hjemmefra. Det er også en god ide med kasketter eller solhatte til alle, for der er varmt og de fleste shows er udendørs." (Vegasmor)Upload dine billeder

   Anmeld Temapark Puy Du Fou   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Le Grand Parc Puy Du Fou)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
April - september

Yderligere info:
Tlf: 0251641111 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
30, Rue Georges Clemenceau, 85 590 Les Epesses

Tak til vegasmor for tippet. :)

   Anmeld Temapark Puy Du Fou   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Temapark Puy Du Fou. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
07-11-2009 et helt frrygende sted Skrevet af anonym
tag jer god tid man kan nemt bruge 2 dage i parken og bliv og se nat skuespillet


Skriv en anmeldelse af Temapark Puy Du Fou

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Hjælp til at vurdere Temapark Puy Du Fou:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Temapark Puy Du Fou en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Temapark Puy Du Fou. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Temapark Puy Du Fou egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Temapark Puy Du Fou før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.