Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Tivoli Grönalund


Grönalund er Sveriges ældste tivoli, og her finder du sjove rutsjebaner og masser af andre forlystelser for børn og voksne. Her er bl.a. børneradiobiler og en kærlighedstunnel.

Grönalund fungerer ligesom Tivoli i København. Man betaler for at komme ind, og derefter køber man enten turpas eller turbilletter.

Børn under 3 år har gratis entre og kører gratis med forlystelserne. Børn fra 3-5 år betaler heller ikke entre, men de skal have turpas for at køre med forlystelserne.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Tivoli Grönalund   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 6 år

Åbningstider:
I sommerhalvåret og til jul

Yderligere info:
Tlf: 08-587 501 00 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Lilla Allmänna Gränd 9, 11521 Stockholm


   Anmeld Tivoli Grönalund   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Tivoli Grönalund. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Tivoli Grönalund. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Tivoli Grönalund

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Tivoli Grönalund:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Tivoli Grönalund en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Tivoli Grönalund. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Tivoli Grönalund egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Tivoli Grönalund før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.