Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Tivoli Liseberg


Liseberg er nordens største forlystelsespark. Her finder du masser af sjove forlystelser både for de store og for de små. Restauranter. Udover forlystelserne er der ofte underholdning på den store scene.

Liseberg fungerer ligesom Tivoli i København. Man betaler for entreen (over 7 år) og køber så turpas eller turbilletter for at prøve forlystelserne.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Tivoli Liseberg   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Over kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 7 år

Åbningstider:
April til oktober samt til jul

Yderligere info:
Tlf: 031 - 400 100 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Örgrytevägen 5, 402 22  GÖTEBORG


   Anmeld Tivoli Liseberg   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Tivoli Liseberg. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
20-04-2009 Den fedeste park Skrevet af anonym
Det var sku fedt..
21-03-2009 Skuffelse Skrevet af anonym
Generelt skuffende, mange mennesker, brugte over en time bare for at komme ind. Stod i kø til hver ting vi skulle prøve i over en time, sådan føltes det i hvert fald. Ikke et sted at besøge i højsæsonen. Vi var to skuffede familier der kørte derfra.
12-11-2008 god Skrevet af anonyme mig
den var god


Skriv en anmeldelse af Tivoli Liseberg

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Udflugtsmål i nærheden
Universeum

 


Hjælp til at vurdere Tivoli Liseberg:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Tivoli Liseberg en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Tivoli Liseberg. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Tivoli Liseberg egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Tivoli Liseberg før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.