Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Tosselilla Sommerland


Tosselilla er et rigtigt sommerland, som vi kender det fra Danmark. Her finder du sjov for hele familien:

Vandland med vandrutsjebaner og fine børnepools, et stort Tivoliland med karusseller, rutsjebaner og andre forlystelser for hele familien, sjove minibiler og heftige Gocarts til de større. Her er også en dyreafdeling med søde geder og frække strudse, legeafdeling med hoppepuder, kanoer, cykelbåde mm. og tarzanbane og klatreborge.

Her findes også grillplads og restaurant. Nogle enkelte forlystelser koster penge, mens resten er gratis.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Tosselilla Sommerland   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 2 år

Åbningstider:
Maj-august

Yderligere info:
Tlf: 46 417 140 40 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Svampakorset, 27397 Tomelilla


   Anmeld Tosselilla Sommerland   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Tosselilla Sommerland. 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Tosselilla Sommerland. 2 brugere har stemt.

Anmeldelser:
10-08-2008 Dejlig oplevelse Skrevet af Janie
Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn(4 og 9 år). Vi havde allertiders dejlige dag i Tosselilla den 23/7-08. Man står i kø for at komme ind (ca. ½ time) men herefter mærker man ikke noget til, at der er så mange mennesker. Børnene stod i kø, men ventede max. 1 omgang ved hver forlystelse. Tarzan-stien er en udfordring for både store og små. vandland er bare kanon. Har nu været der 2 gange og det er ikke sidste gang.


Skriv en anmeldelse af Tosselilla Sommerland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Tosselilla Sommerland:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Tosselilla Sommerland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Tosselilla Sommerland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Tosselilla Sommerland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Tosselilla Sommerland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.