Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Trasimeno Søen og Castiglione


Trasimeno Søen er et udflugtsmål i sig selv, men kombinerer man søen med byen Castiglione er der til en heldagsudflugt med oplevelser af lidt af hvert.

Castiglione er en middelalderby med en hyggelig bymidte med restauranter og indkøbsmuligheder med en god stemning. Her er en flot udsigt over søen.

At bade i søen er en fornøjelse. Vandet er rent og klart, og der er lavvandet langt ud, så det er meget småbørnsvenligt. Stranden ved byen er lidt speciel, da der det meste af stranden er en lidt stejl kant ned til vandet. Her er dog rig mulighed for at grave i sandet. Der lufter fra søen, så på en varm sommerdag, er denne udflugt en god ide.

Langs med søen er der cafeer og restauranter.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Trasimeno Søen og Castiglione   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Lago Trasimeno)

Prisklasse: Gratis

Adresse og kort:
Via Lungolago, 06061 Castiglione del Lago


   Anmeld Trasimeno Søen og Castiglione   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Trasimeno Søen og Castiglione. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Trasimeno Søen og Castiglione. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Trasimeno Søen og Castiglione

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Trasimeno Søen og Castiglione:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Trasimeno Søen og Castiglione en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Trasimeno Søen og Castiglione. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Trasimeno Søen og Castiglione egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Trasimeno Søen og Castiglione før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.