Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Tropikariet


I Tropikariet kan du opleve eksotiske dyr fra hele verden. Stedet er opdelt i forskellige verdensdele, hvor flere af dyrene bevæger sig frit rundt blandt gæsterne.

I afdelingen fra Asien finder du bl.a. skildpadder, slanger og andet kryp. Sydamerika byder på leguaner, fugle og en familie dværgsilkeaber som springer frit rundt blandt gæsterne. Sydamerika er den største afdeling. Afrika byder bl.a. på skorpioner og krokodiller. I Madagaskar afdelingen kan du møde kamelæoner og lemurer, som er en slags halvaber.Upload dine billeder

   Anmeld Tropikariet   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 4 år

Åbningstider:
Tirsdag til søndag året rundt

Yderligere info:
Tlf: 042 - 13 00 35 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hävertgatan 21, 25442 Helsingborg


   Anmeld Tropikariet   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Tropikariet. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
17-08-2011 Kanon dag Skrevet af Fam. Henriksen
vi havde en rigtig god dag i tropikariet, det var fantastisk at nogen af dyrene går frit omkring, lemurerne var meget nysgerrige og sad på et tidspunkt på ryggen af far og på håndtaget af klapvognen, elevator så man kunne komme på alle fire etager med klapvognen. vores søn på 4 var meget imponeret af hajrevet hvor man saktens kunne sidde en time. alt i alt en rigtig oplevelsesrig dag. med både båd og dyr..
27-01-2008 Tropikariet i Helsingborg Skrevet af Maria
Vi har i 2006 besøgt tropikariet med to børn i børnehavealderen. Vi var på camping-regnvejrsferie i Nordsjælland og valgte at tage en endags tur til Helsingborg. Der var familiepakketibud med færge, bus, entrebillet osv. så det blev ikke dyrt. Omgivelserne er ikke så spændende, idet Tropikariet ligger i et industrikvarter, men når man kommer indenfor er der bestemt basis for et par gode timer. Bl.a. med FRITGÅENDE dyr (aber mv.)
22-08-2007 God oplevelse Skrevet af JannieE
Jeg har for en del år siden besøgt Tropikariet med en flok børnehavebørn, faktisk var det et hyppigt udflugtsmål i den børnehave. Det var en super oplevelse for børnene hver gang og masser af se på. Rigtig sjov er det at nogle af dyrene går frit rundt, det giver en helt anden dimension til turen.
Det er helt sikkert et sted mine egne børn snart skal udsættes for.


Skriv en anmeldelse af Tropikariet

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Tropikariet:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Tropikariet en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Tropikariet. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Tropikariet egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Tropikariet før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.