Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

TunFun - Indendørs legeland


TunFun er et indendørs legeland for børn fra 1-12 år. Alle børn skal være ledsaget af en voksen. Her kan man kravle, krybe og rutsje i flere timer, mens de voksne kan nyde en forfriskning i cafeen.

Her er der bl.a. børnediskotek, store rutsjebaner, boldhav og meget mere.

Voksne og børn under 1 år betaler ikke entre.Upload dine billeder

   Anmeld TunFun - Indendørs legeland   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 1 år

Åbningstider:
Næsten dagligt hele året rundt

Yderligere info:
Tlf: +31 (0)20 6894300

Adresse og kort:
Mr.Visserplein 7, 1011 RD Amsterdam


   Anmeld TunFun - Indendørs legeland   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for TunFun - Indendørs legeland. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af TunFun - Indendørs legeland. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af TunFun - Indendørs legeland

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere TunFun - Indendørs legeland:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet TunFun - Indendørs legeland en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for TunFun - Indendørs legeland. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at TunFun - Indendørs legeland egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt TunFun - Indendørs legeland før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.