Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Ugglebadet


Badeland med både indendørs og udendørs afdeling.

Udenfor finder du en skøn græsplæne til solbadning, et 50 meters svømmebassin, morskabsbassiner og udspringstårn. Rutjsebane.

Indenfor er der plads til både motionssvømmerne og leg i det store 25 meters bassin, der er opdelt i 2 afdelinger. 4 dage i ugen er bassinet opvarmet til 34 grader.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Ugglebadet   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 2 år

Åbningstider:
Udendørs juni-august. Indendørs når udendørsafdelingen er lukket

Yderligere info:
Tlf: 0435-39207 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Badvägen 1, 28432 Perstorp


   Anmeld Ugglebadet   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Ugglebadet. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Ugglebadet. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
16-05-2008 SUPER HYGGELIGT STED Skrevet af FAMILIEN LUND
VI HAR ENDELIG FUNDET ET DEJLIGT STED, HVOR VI KAN GÅ I SVØMMEHAL, OG BARE NYDE DET 100 %. MAN BEHØVER IKKE SELV BADE FOR AT NYDE DET, MAN KAN OGSÅ LÆSE ET BLAD, ELLER BARE NYDE, AT SE SIT BARN/BARNEBARN BARE HA DET SUPER DEJLIGT. HER ER OGSÅ MULIGHED FOR AT KØBE FRUGT, KAFFE OG LIDT MAD, HVILKET JO OVENI BARE ER DEJLIGT. OG PRISERNE JA DE ER FAKTISK HELT OK..... KAN VARMT ANBEFALE STEDET, NU GLÆDER VI OS BARE TIL DE ÅBNER UDENDØR´S FOR VI SKAL HELT SIKKERT OGSÅ OPLEVE DET....NØJ HVOR VI GLÆDER OS, FOR DET SER BARE JÆTTE KUL UD :o)
UGGLEBADET, EGNER SIG TIL ALLE ALDERSGRUPPER !


Skriv en anmeldelse af Ugglebadet

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Ugglebadet:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ugglebadet en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ugglebadet. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ugglebadet egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ugglebadet før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.