Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Venedig


Venedig er en hel særlig by. Her er du helt fri for biler, for al transport rundt i midtbyen foregår til fods eller i båd. Byen er bestemt ikke for gangbesværede eller barnevogne, da man konstant skal forcere broer, men for de lidt større børn er det en stor oplevelse at se en så speciel by.

Bor man på Lidoen er det en god ide at tage en færge fra Punta Sabbioni på spidsen af Lidoen. Færgen sejler direkte til Marcuspladsen. Kommer man i bil, skal man parkere udenfor byen og så enten gå eller tage bussen ind til bymidten.

I Venedig bør man se Marcuskirken og tage en sejltur med en af de mange gondoler.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Venedig   

Informationer

 

Prisklasse: Gratis

Adresse og kort:
,  Venedig


   Anmeld Venedig   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Venedig. 1 brugere har stemt.
ingen rating

Anmeldelser:
14-07-2008 Venedig Skrevet af Daniel2006
Venedig er en hel særlig oplevelse og bestemt værd at bruge en weekend eller feriedag på. Selv havde jeg aldrig tænkt tanken før, men Venedig er faktisk blot 1 3/4 times flyvning fra København væk - så et oplagt weekend-feriemål. Holder du ferie ved det nordlige Adriaterhav kan du vælge at sejle ind til Venedig fra Punta Sabbioni, men vær opmærksom på, at der i højsæsonen er så stort pres på færgerne, at valget ikke helt er dit, hvornår du vil hjem fra Venedig igen, der er begrænsede afgange at vælge imellem. Men oplevelsen af Venedig fra vandsiden er helt speciel og fantastik - og bør være en del af besøget. Det er også muligt at køre dertil, og parkere i et P-hus. Vær opmærksom på, at prisen - som i 2008 er 24 euro - er for 24 timer uanset hvad, så nyd det så længe du lyster og orker. Venedig byder på mange flotte bygninger i de smalle gyder og langs Grande Canale, der kan befares med ACTV-båd (den billige, men bestemt gode løsning)eller i gondol(den dyre, men særlige oplevelse), Rialtobroen, Sukkenes bro og Markuspladsen er blandt de største attraktioner. Du finder også markeder og butikker med alt fra krimskrams til dyr kunst. Glaskunst af enhver art fra øen Murano i lagunen og fantastiske karnevals-masker er til at købe sig fattig i. Desværre nåede vi ikke denne gang at besøge øerne Murano og Burano, men har du tid, er de helt klart en del af totaloplevelsen - er jeg sikker på. Det er også fantastisk at opleve byens puls, de italienske handelsfolk på fiske/grønttorvet, hvordan varer fragtes rundt i byen og hvorledes affald håndteres i en by, hvor "gaderne er fulde af vand".
Byen har et rigt udbud af restauranter og små cafeerne langs kanalerne, hvor det er hyggeligt at sidde og nyde livet og hvile benene lidt, men vær opmærksom på, at priserne helt klart er præget af at du er i en turist-metropol.
Vores søn på 8 år nød også turen og sugede til sig - især sejlturen har han talt meget om efterfølgende.
Sluttelig - som tidligere sagt - Venedig bør opleves fra vandsiden!


Skriv en anmeldelse af Venedig

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.
Udflugtsmål i nærheden
Aqualandia

 


Hjælp til at vurdere Venedig:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Venedig en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Venedig. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Venedig egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Venedig før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.