Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Veteranjernbanen Palma/Soller


Turen med veteranjernbanen fra Palma op til Soller er absolut en tur værd. Turen koster ca. 4o kr., og det tager ca. halvanden time at køre op til Soller.

I snegletempo bevæger man sig ud gennem Palma midt mellem alle bilerne. Der er rig lejlighed til at nyde landskabet. Nyd også de gamle togvogne, der er utrolig velholdte. I Soller kan du skifte til den lige så gamle sporvogn, som bringer en ned til Port de Soller, beliggende meget smukt ved en naturlig havn og med mulighed for at nyde en god frokost, inden turen igen går hjemad.

Der er masser at kigge på for børnene undervejs, og ca. halvvejs er der tid til en pause, hvor udsigten udover dalen kan nydes fra en lille perron.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Veteranjernbanen Palma/Soller   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 1,- til kr. 150,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 1 år

Adresse og kort:
Place dEspanya, 07009 Palma


   Anmeld Veteranjernbanen Palma/Soller   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Veteranjernbanen Palma/Soller. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
15-07-2008 Æv Skrevet af Sjovforbørn.dk
Hej Sanne.
Vi beklager meget at du har fået den forkerte adresse med herfra. Utålmodige børn på bagsædet er ikke sjovt.

Jeg har ændret adressen, så den nu skulle passe, og andre ikke går forgæves, for det er en superdejlig tur.

Mange hilsner
Mette/Sjovforbørn.dk
14-07-2008 FORKERT ADRESSE! Skrevet af Sanne
Vi skulle have været med veteranjernbanen fra Palma, men brugte 2½ time på at køre rundt i udkanten af Palma efter adressen som er angivet ovenfor. Den er forkert, og med to trætte børn på bagsædet, som ikke kunne forstå "hvor det gamle tog blev af", ja, så måtte vi erstatte tog med is. Det viste sig senere, at togstationen ligger i midtbyen - har desværre ikke den rigtige adresse. Men altså; brug ikke adressen ovenfor!


Skriv en anmeldelse af Veteranjernbanen Palma/Soller

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.





Hjælp til at vurdere Veteranjernbanen Palma/Soller:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Veteranjernbanen Palma/Soller en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Veteranjernbanen Palma/Soller. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Veteranjernbanen Palma/Soller egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Veteranjernbanen Palma/Soller før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.