Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Vildtparken i Mölln


Naturpark med et stort vandrestisnet. Her er der mulighed for at se fugle, vildsvin, geder, hjorte og meget mere i naturlige omgivelser.

Der er gratis adgang, og her er altid åbent.

Dyrene må fodres med det foder, man kan købe i kiosken.

Her er også en fin legeplads til børnene.Upload dine billeder

   Anmeld Vildtparken i Mölln   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Wildpark Mölln)

Prisklasse: Gratis
Åbningstider:
Hele året - alle dage

Yderligere info:
Tlf: +49 (0) 4542 803161 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Birkenweg, 23879  Mölln


   Anmeld Vildtparken i Mölln   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Vildtparken i Mölln. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Vildtparken i Mölln. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Vildtparken i Mölln

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Vildtparken i Mölln:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vildtparken i Mölln en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vildtparken i Mölln. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vildtparken i Mölln egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vildtparken i Mölln før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.