Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Vind-gocart Algarve


I Sagres på den syd-vestligste spids af Algarve har englænderen James Dewhurst åbnet en alternativ og miljøvenlig gokart bane. Den vindblæste bane er på 20.000 m2 og ligger i et vindblæst område tæt ved en naturpark. De foreløbig 8 køretøjer er 3-hjulede og drives frem af vinden. Det går stærkt ind imellem. Man sidder meget lavt i de små køretøjer, som farer af sted hen over den røde jord.

Repræsentanter for British Land Speed Sailing Association har allerede været på besøg og var ovenud begejstrede for banen, som blev godkendt (forsikringsmæssigt er det nødvendigt). De lokale myndigheder var først meget skeptiske overfor planerne, men James fik dem overbevist om at blokarting er et miljørigtigt alternativ til motorsport.

Efter omkring 5 minutters instruktion og en god ½ times træning er man fuldbefaren blokart surfer. Børn ned til ca. 10 år kan som regel også godkendes som chauffører - men ring lige og spørg James først. Det blæser som regel en del i Sagres, men hvis det ikke gør, er man lidt på spanden i en blokart, så interesserede bedes ringe til James på (00351) 913 372 332 eller 967 460 989 for at høre om der er vind i sejlene inden man begiver sig på vej.Upload dine billeder

   Anmeld Vind-gocart Algarve   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Blokarting Algarve)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Yderligere info:
Tlf: (00351) 913 372 332 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kontakt James,  Sagres


   Anmeld Vind-gocart Algarve   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Vind-gocart Algarve. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Vind-gocart Algarve. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Vind-gocart Algarve

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Vind-gocart Algarve:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vind-gocart Algarve en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vind-gocart Algarve. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vind-gocart Algarve egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vind-gocart Algarve før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.