Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Vulkanen Teide


Besøger man Tenerife, bør man ikke snyde sig selv for at tage turen op til øens naturlige midtpunkt, vulkanen Teide. Tenerife er skabt rundt om vulkanen Teide, som med sine 3.718 meter er Spaniens højeste bjerg. Den er ikke længere aktiv, men til gengæld byder den på helt unikke naturoplevelser, som adskiller sig væsentligt fra resten af indtrykkene på Tenerife.

Man besøger vulkanen ved at køre til nationalparken Las Cañadas. Den ligger i to kilometers højde og er en gigantisk lavaslette med utrolige klippeformationer, og her kan man også se sig lidt omkring, hvis man bliver på stierne.Midt på sletten findes en station, hvorfra en kabelbane kører dig yderligere cirka 1,5 kilometer op ad Teide. Så er du næsten ved toppen, og hvis det er godt vejr, så har du en fabelagtig udsigt.

Fra det sted, hvor du kommer op med kabelbanen er der stadig cirka 200 meter op til toppen af Teide, men det er kun muligt at gå det sidste stykke op, hvis man på forhånd har bestilt plads.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Vulkanen Teide   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Hele året

Adresse og kort:
Sidevej til TF-21,  


   Anmeld Vulkanen Teide   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Vulkanen Teide. 2 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Vulkanen Teide. 2 brugere har stemt.

Anmeldelser:
23-07-2009 super freie Skrevet af anonym
Vi har været på Tenerif 2 år med et års mellem rum og begge gange var rigtig gode ferier det var ved juletid begge gange hvor det ikke var så varmt børnene var begge begejstret og synes at det var vildt spændende at være på vulkanen dog synes de ikke køreturen med bus derop til var så sjov så der må man huske lidt adspredelse i rygsækken.
27-02-2008 Teide Skrevet af Kirsten
Er man til smukke udsigter og anderledes natur er et besøg på Teide at anbefale. Vi har været på bustur med guide og det er efter min mening ikke rart når man har børn med. Turen i bussen er hård og kan være lang og varm. Lejer man derimod selv en bil er det alle tiders tur. Kører man fra sydøen tager det ca 1½ time at nå toppen. Man kører på gode veje og der er mange muligheder for at holde pauser undervejs. Inden I kører hjemmefra så se på Teide, er toppen meget hvid er der risiko for sne og glatte veje. Jeg vil da overveje at blive i poolen!
Kommer I derimod til toppen når vejret er godt, venter der en naturoplevelse udover der sædvanlige. Smukke klipper, barske og golde landskaber, et helt anderledes Tenerife end det man oplever på strandpromenaden. Der er køligt på toppen så medbring overtøj! Ved foden af toppen kan man i stille vejr komme med en kabelbane helt op. Det er en ret kostbar tur og efter min mening ikke noget man skal tage små børn med op i, luften er meget tynd og kan betyde lettere hovedpine. Ved foden er der også en lille butik med postkort, slik osv.
Vores unger har alle nydt at komme på Teide og lede efter sne, det er jo fedt at være på badeferie og lege med sne!
Bor man på nordøen kan man også tage turen til toppen, her er vejen dog ikke så nem som sydfra, lidt flere snoede bjergveje men meget smuk.
Har man lidt større børn er det et godt område til vandreture, der er afmærkede stier.
14-02-2008 Teide Skrevet af Kamila
rigtigt flot men det er en lang tur og hvis man har små børn så er det måske ikke lige bussen man skal tage der op det er lang tid at sidde stille. Ellers er det noget man skal se når man er på tenerife. Men det er koldt der oppe så man skal huske en trøje. hvis man skal helt op til toppen skal man står i kø i lang tid.


Skriv en anmeldelse af Vulkanen Teide

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Vulkanen Teide:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Vulkanen Teide en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Vulkanen Teide. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Vulkanen Teide egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Vulkanen Teide før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.