Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Western Water Park


Western Water Park er et vandland udformet i cowboytema.

Her er bl.a. et stort småbørnsvenligt område med klatrestativ med små vandoverraskelser.

Store skræmmende rutsjebaner og en wild river, hvor du hvirvler afsted i baderinge.

I parken kan du også komme ind og se en forestilling med et rigtigt westerntema med cowboyds, fængselsfanger og smukke piger, der alle laver sjov og falder i vandet på mange forskellige måder.

Restauranter og cafeer.

Store grønne områder, hvor det er muligt at spise sin mad eller blot ligge og nyde solen.

Selvom der er et område for de helt små, er parken mest egnet til de lidt større børn, da der er meget fokus på rutsjebaner.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Western Water Park   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Juni-september

Yderligere info:
Tlf: +34 971 131 203 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ctra Cala Figuera, 07184 Calvia Magaluf


   Anmeld Western Water Park   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Western Water Park. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Western Water Park. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Western Water Park

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Western Water Park:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Western Water Park en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Western Water Park. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Western Water Park egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Western Water Park før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.