Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Wunderland Jernbanemuseum


Her i Wunderland kan du opleve en Guinness verdensrekord. Museet er nemlig den største digitalt styrede modeljernbane i verden.

Her er faktisk mere end 15 km skinner, hvorpå ikke mindre end 15.000 vogne kører rundt i et fantastisk landskab af tog, figurer, huse og meget mere. Udstillingen er på mere end 4000 m2.

For at det hele hænger sammen skal der 60 computere til at styre hele herligheden.Upload dine billeder

   Anmeld Wunderland Jernbanemuseum   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Miniatur Wunderland)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 2 år

Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +49 (0)40 - 300 6 80 - 0 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kehrwieder 2-4, 20457  Hamburg


   Anmeld Wunderland Jernbanemuseum   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Wunderland Jernbanemuseum. Du kan bidrage
ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Wunderland Jernbanemuseum. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.


Skriv en anmeldelse af Wunderland Jernbanemuseum

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Wunderland Jernbanemuseum:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Wunderland Jernbanemuseum en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Wunderland Jernbanemuseum. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Wunderland Jernbanemuseum egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Wunderland Jernbanemuseum før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.