Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Ystad Dyrepark


I Ystad Dyrepark finder du rigtig mange spændende dyr fra flere verdensdele. Du møder bl.a. zebraer, kameler, aber og papegøjer.

Der er også mulighed for at møde klappedyr som geder og kaniner. Udover dyrene er der også en sjov legeplads og et badeland med stor opvarmet pool og børnepool (fra juni).

Det er også muligt at medbringe egen madkurv og benytte sig af stedets grillpladser.

Hver dag i højsæsonen er det muligt at få en ridetur på en af dyreparkens ponyer.Upload dine billeder

   Anmeld Ystad Dyrepark   

Informationer

 
Lokalt navn:
(Ystad Djurpark)

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 børn
Børn gratis under 2 år

Åbningstider:
Maj til september

Yderligere info:
Tlf: 0411-71017 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skårby 3, 271 91 Ystad


   Anmeld Ystad Dyrepark   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Ystad Dyrepark. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
20-02-2017 1 Skrevet af anonym
1


Skriv en anmeldelse af Ystad Dyrepark

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Ystad Dyrepark:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Ystad Dyrepark en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Ystad Dyrepark. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Ystad Dyrepark egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Ystad Dyrepark før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.