Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Seneste udflugtsmål    Søg udflugtsmål    Foreslå et udflugtsmål

Zoo Marine


På Algarve-kysten finder man ved byen Guia ca. 10 km fra Albufeira en meget usædvanlig zoologisk have. ZooMarine er en af Europas få muligheder for at svømme med delfiner. Faktisk kan man få lov at komme helt tæt på de fantastiske dyr.

Det er dog ikke gratis at tage en svømmetur med delfinerne. 1/2 time i vandet koster ca. kr. 1.000 per person. Mødet med delfinerne inklusiv undervisning og omklædning tager i alt omkring 90 minutter.

Men ZooMarine kan også opleves uden at svømme med delfinerne. ZooMarine er også et vandland så husk badetøjet, men vægten er lagt på oplevelser med dyr. Definerne er kun én af de mange attraktioner. Der findes også søløver, hajer, skildpadder og mange andre marinedyr.

ZooMarine har desuden en ’marine-skole’ eller ’educational program’, hvor børnene i små grupper kan få undervisning af parkens ansatte om livet i havet. Marine-skolen koster 60-80 kroner for børn.

Man skal booke mindst 2 dage i forvejen, hvis man vil ind og røre ved delfinerne, som i øvrigt hedder golfinos på portugisisk.

Vil man blot besøge den 8 hektar store park er booking ikke nødvendig. ZooMarine har åbent hele året og regn med at sætte en hel dag af i det store anlæg. Indgangsbilletten er dyr efter portugisiske forhold, men ZooMarine får gode anmeldelser, og der er masser er spændende ting i parken for både børn og voksne.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Zoo Marine   

Informationer

 

Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn Prisklasse: Fra kr. 401,- til kr. 500,- for 2 voksne og 2 børn
Åbningstider:
Hele året

Yderligere info:
Tlf: +351 289 560 306 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Estrada nacional 125, 8200-864 Albufeira

Tak til Portugalnyt.dk for tippet. :)

   Anmeld Zoo Marine   

  Handicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet
handicapvenligheden for Zoo Marine. Du kan bidrage
ved at trykke her.

Anmeldelser:
20-02-2017 1 Skrevet af anonym
1


Skriv en anmeldelse af Zoo Marine

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.

Hjælp til at vurdere Zoo Marine:
Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Zoo Marine en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Zoo Marine. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Zoo Marine egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Zoo Marine før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.