Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Apollo introducerer seriøs konkurrent til Club La Santa - Sjov for børn på ferie

Apollo introducerer seriøs konkurrent til Club La Santa


Playitas, et nyt stort sports- og familieresort på Den Kanariske Ø, Fuerteventura, slår nu dørene op. Det familievenlige resort bliver en markant konkurrent til Club La Santa på Lanzarote og en betydelig spiller på markedet. Resortet henvender sig til både familier og elitesportsfolk.

Et nyt, stort sports- og familieresort, Playitas, med beliggenhed på den solbeskinnede ø, Fuerteventura, indeholder alt det, en moderne familie har brug for i sin aktive ferie. Playitas dækker et geografisk område på én million kvadratmeter og repræsenterer alle tænkelige sportsfaciliteter som 18-huls golfbane, olympisk swimmingpool, baner til basketball, beachvolley, tennis, minigolf og meget meget mere. Herudover er der gode fitness-faciliteter.

Det nye sports- og familieresort ligger i et naturskønt område med masser af solskinstimer årligt - og direkte på stranden. Der tilbydes tre forskellige firestjernede hoteller, gode restauranter, sportsakademi for børn med navnet ’Kids Sports Academy’ og en smuk strandpromenade. Rejseselskabet Apollo har sammen med moderselskabet Kuoni investeret et anseligt tocifret millionbeløb for at skabe et state-of-the-art sports- og familieresort, og ambitionen er, at mindst 30.000 gæster vil holde ferie her i 2009.

Sommerflyvningerne til Playitas starter den 24. juni 09 med en ugentlig afgang direkte fra Kastrup.

"Playitas er ved at tage endelig form og bliver et helt unikt ferieresort. Der bliver med andre ord tale om Atlanterhavets største legeplads. Playitas vil tælle blandt de bedste af sin slags i verden, oven i købet til yderst konkurrencedygtige priser.

Stedet bliver med sit enorme geografiske område, det fuldbyrdede sports- og familieunivers og de konkurrencedygtige priser en seriøs konkurrent til Club La Santa, og vi forventer, at cirka 30.000 gæster vil benytte resortet allerede i 2009. Der er tale om en betydelig satsning med en investering på et anseligt tocifret millionbeløb, og jeg er personligt meget stolt over, at vi nu kan byde velkommen", siger Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo, som er initiativtager til Playitas.

Playitas omfatter en 18-huls golfbane, olympisk swimmingpool, tennisbane, udendørs håndboldbane samt faciliteter til basketball, beachvolley og minigolf. Ligeledes er der et dykkerselskab tilknyttet og havudstyr til windsurfing, kajak- og katamaransejlads. I disse måneder etableres en Five a Side fodboldbane, flere tennisbaner, en ekstra beachvolley bane, og sidst, men ikke mindst, et wellness center. Og så ligger resortet på stranden.

"Playitas har en klar berettigelse anno 2009. Vi er mere end nogensinde optaget af en sund sjæl i et sundt legeme, og kan dette kombineres med en hyggelig familieferie, er de fleste mere end tilfredse. Med sportsakademiet for børn ’Kids Sports Academy’ og uddannede instruktører i alle sportsgrene vil hele familien få en fantastisk ferie sammen og dyrket en sund livsstil, som kan videreføres hjemme. Playitas vil også blive et yndet rejsemål for elitesportsfolk, som enten i grupper tager af sted for at træne eller tager familien med på aktiv ferie", slutter Jan Lockhart.

Allerede nu har en lang række trænere og elitesportsfolk lagt deres vej forbi Playitas. Og begejstringen er stor.

Apollo har sammen med moderselskabet Kuoni investeret et anseligt tocifret millionbeløb for at skabe et state-of-the-art resort for familier, par, vennegrupper og elitesportsfolk. Resortet har plads til 1300 gæster ad gangen, og cirka 30.000 mennesker vil benytte resortet i 2009. .

 

Informationer

10. marts 2009

Nyhedsarkiv