Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Om Sjovforbørnpåferie.dk    Søg billige flybilletter    Tema: Camping    Tema: Byferie med børn    Tema: Danske feriecentre
Efterspørgslen på julirejser eksplosiv - Sjov for børn på ferie

Efterspørgslen på julirejser eksplosiv


Danskerne er tidligt ude i år. Søgningen på julirejser, hvor hovedparten af den danske befolkning holder sommerferie, er allerede enorm. Der er på nuværende tidspunkt solgt 50 % flere julirejser til sol og varme end på samme tidspunkt sidste år.

”Premieren på Apollos forsalg på sommerrejser i efteråret gik over al forventning. Men at den eksplosive salgstendens skulle holde helt frem til nu, var der simpelthen ingen, der havde forudset. Søgningen på julirejser er med andre ord massiv.

Vi har på nuværende tidspunkt solgt 50% flere julirejser end på samme tidspunkt sidste år, og juli er traditionelt vores bedst solgte måned på hele året. Til det skal siges, at vi allerede har udvidet vores oplæg på en række af de allermest efterspurgte rejsemål og hoteller for at imødekomme den store efterspørgsel.

Der er imidlertid et naturligt loft for, hvor meget mere kapacitet vi kan hente ind. Til forskel fra tidligere år er der således ikke endeløse mængder af hotelkapacitet på rejsemålene, da europæerne og ikke mindst de relativt nye EU-borgere har umådeligt mange penge mellem hænderne og dermed rejser mere end nogensinde”, siger Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

Den enorme efterspørgsel gælder i særdeleshed de græske øer, hvor en nyhed som Kefalonia er kommet ualmindeligt godt fra start. Hvad gælder de store græske klassikere som Kreta, Rhodos og Kos, er der ligeledes rift om pladserne. De spanske øer Mallorca og Ibiza har også fart på.

Men også salget af rejser til Thailand, Bulgarien, Tyrkiet og Egypten buldrer derudaf, ligesom danskerne har taget også de øvrige oversøiske rejsemål som fx Mexico til sig. Ikke bare om vinteren men nu også om sommeren.

“Den kolde danske sommer 07 og danskernes store økonomiske råderum gør, at rekordmange danskere vil af sted til sommer. Det hektiske salgsmønster fra sommeren 07, hvor mange danskere først for sent fandt ud af, at den kolde sommer var kommet for at blive, betød, at mange desværre måtte gå forgæves. Det vil man undgå og booker derfor tidligere end nogensinde”, slutter Jan Lockhart.

Apollo sender cirka 105.000 danskere på sommerferie i løbet af den forestående sommer..

 

Informationer

03. marts 2008

Nyhedsarkiv

Læs også mere her:

Mallorca
Kreta
Spanien
Grækenland
Thailand